26.12.2016

Jouluasetelmia


Joulunaluspäivien kiireet ja kaikenlainen hässäkkä jäivät taakse ja saimme kuin saimmekin aloittaa hyvillä mielin rauhallisen joulunvieton perheen kesken.Joulupukin tulo sai  aikaan asiaan kuuluvan iloisen vilinän ja vilskeen:)Jouluisia asetelmia saimme jo aikaisemmin ihailla myös pojan perheen luona.


Siellä pienet rakennusmestarit olivat auttaneet piparilinnan rakentamisessa ja mikä liikenne linnan ympärillä näytti olevan!
6 kommenttia:

 1. Onpas komea linna. Meilläkin kävi pukki ja tonttukin oli mukana. Ja luntakin riittää eli oikein kiva joulu on ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, taisi täällä kertaa onni olla mukana Suomi-reissullanne:)

   Poista
 2. Todella hieno linna. Erinomaisia rakennusmestareita siellä tuntuu olevan. Meillä meni joulu sateen saattamana, lumesta ei tietoakaan. Eilen tuli vain vähän rakeita sateen lomassa. Mutta ei se meidän joulua pilannut. - Mukavan leppoisia välipäiviä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähitellen alkavat "rakennusmiehet" odotella seuraavaa vaihetta, eli herkutteluun ryhtymistä:) Mukavaa välipäivien viettoa teillekin!

   Poista
 3. Hyvää alkanutta vuotta ja paljon inspiraation hetkiä! Upea on tuo linna, ihan kateeksi käy. Itse pakkaan tavaroitani, sillä matka jatkuu vähitellen yöjunalla Turkkuseen - tosin vanhasta huomenna, mutta ensi yön olen jo maalikylissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinulle, oikein hyvää alkanutta vuotta! Luin nuo kommentit tänään noille rakennusmestareille ja sekös sai aikaan tyytyväisen hymyn poikien kasvoille.

   Poista